cross
Lördag 12 oktober 2019 i Alingsås
Lördag 12 oktober 2019 i Alingsås
15/8, 2018

Löparkväll – 1 månad kvar

Bil-Nilsson tillsammans med Running Lights presenterar stolt:
Löparkväll med Mårten Nylén!

Den 5/9 är det åter dags för en utav årets mest inspirerande kvällar och nu är det mindre än en månad kvar – så boka din plats redan nu. På löparkvällen kommer du även att kunna anmäla dig till Running Lights loppen till rabatterat pris.

Mårten Nylén är en av Sveriges mest välrenommerade tränare, hälsoutvecklare och föreläsare. Mårten är för tillfället verksam i Stockholm men även flitigt anlitad internationellt.

Med livet vigt åt hälsa och träning har Mårten under sina år utövat ett flertal olika sporter. Detta ligger som grund för den genuina och breda träningsprofil Mårten är idag. En hälsoutvecklare som väcker motivation hos många med sin kraftfulla inspiration, om hur enkelt det kan vara att ta steget mot ett hälsosammare liv.

Mårten Nylén är bland annat känd som en av huvudtränarna i TV-produktionen Biggest Loser Sverige där han har tränat och coachat vinnare i de fyra säsonger han deltagit i. Hans viktresultat med sina deltagare i Biggest Loser är idag några av de största i världen vad gäller viktnedgång.

2015 gick Mårten in som programledare och expertkommentator i TV-programsuccén Ninja Warrior Sverige, och har idag tillsammans med Adam Alsing och Karin Frick lett de två säsonger som sänts på kanal 5.

Mårten kan även ses idag som träningsexpert på TV4 Nyhetsmorgon, Aftonbladet viktklubb och med GenPep.

För att anmäla dig och hitta mer information, klicka du här.

Välkomna!