cross
18/6, 2020

Running Lights 2020

Hej & välkomna tillbaka till Running Lights 2020!

Förra året, vid vårt 10 års jubileum, hade vi minst sagt ett succéår. Vi hade bland annat deltagarrekord och äventyrsloppet växte på ordentligt, mycket tack vare våra fantastiska samarbetspartners. Vi tycker det är fantastiskt att så många har hittat till Running Lights och att intresset fortsätter att växa.

Vi hade självfallet hoppats på att genomföra ett minst lika fint succéår i år men tyvärr har läget varit ovisst med covid-19 och huruvida vi skulle ha möjlighet att genomföra loppet.

Men äntligen kan vi meddela att vi just nu planerar för att genomföra Running Lights 2020 den 10 oktober och vi återkommer med starttid och bansträckning så fort planeringen är klar! Anmälan kommer också att öppna inom kort, så håll utkik på hemsidan och på våra sociala medier för mer information.

Vår ambition är att skapa ett minnesvärt lopp, om än inte precis som vanligt!

I det fall Running Lights 2020 inte kan genomföras alls eller för det fall något eller några av loppen inte kan genomföras på grund av Covid-19 eller någon annan extraordinär händelse kommer anmälningsavgiften inte att återbetalas. Din anmälningsavgift kommer istället att tillfalla föreningen och säkerställa en fortsatt barn- och ungdomsverksamhet. Allt arbete för Running Light görs av ideella krafter.

Vi hoppas att du vill vara med!