cross

Förberedelser

Starttid

Eventet pågår från kl.16:00 till ca kl.20:00.

Första start går kl.16:15 och sista start kl.19:00. Läs mer om starttiderna här.

Startkuvert

Hämta ut ditt startkuvert i god tid och senast 60 minuter innan start.

Du kan välja att hämta ut startkuvertet fredagen 13 oktober mellan kl.16:00-19:00Mjörnvallen, AIF klubbstugan.

Alternativt på tävlingsdagen 14 oktober från kl.13:00 på Stora Torget.

Start – och resultatlista

Klicka på denna länk för att komma till årets startlistor.

Resultatlistan publiceras på hemsidan så snart som möjligt efter loppet. Du hittar resultatlistan under kategorin Resultat eller på kontot du skapade vid anmälan.

Byte av lopp

Har du ångrat dig och vill byta lopp är du välkommen att kontakta oss på runninglights.aling@gmail.com
men fr.o.m. den 7/10 är det inte längre möjligt att byta lopp utan då får du göra en ny anmälan och betala en till startavgift.

Efteranmälan

Hann du inte anmäla dig i tid? Då går det bra att komma till oss på Stora Torget den 13/10 från kl 13:00 och fram till 60 minuter innan start.

Omklädningsrum och dusch

Det finns möjlighet till ombyte i hallen Estrad, som ligger på Södra Ringgatan i centrala delen av Alingsås. Hallen är öppen mellan kl.15-21 och du går in genom den övre entrén mot järnvägen. Kod för att öppna dörren kommer att finnas i ditt startkuvert. Det finns omklädningsrum med duschar.

Toaletter

Finns tillgängligt vid eventområdet.

Väskinlämning

Det kommer att finnas möjlighet att lämna in din väska på Stora Torget. Området kommer att vara bemannat men för värdesaker ansvaras ej.

Dryck

Vattenpost kommer att finnas vid målgång samt vid varvningen på 10 km loppet.

Sjukvård

Om olyckan skulle vara framme, så har vi sjukvård på plats. Det finns ett sjukvårdstält på eventområdet i nära anslutning till målgången som man själv kan uppsöka. Vårdcentralen Centrum Bräcke Diakoni står för sjukvården även i år och hjälper till med allt som kan hända före, under och efter loppet.

Vanligast är att löparna drabbas av mindre åkommor som skavsår, stukningar eller skrapsår. Äventyrsloppet kan medföra något större risk för dessa typer av skador, därmed sker deltagande på egen risk. Skulle olyckan ske under loppets gång finns det möjlighet att snabbt få tillgång till sjukvård.